Skip to content
Menjadors BioscaMenjadors Biosca
  • Contacta

  • Contacta

Alimentació

Plats Tradicionals de Carnestoltes: Tots a Taula i amb Disfressa!

Posted on febrer 28, 2025octubre 12, 2025 by Biosca
28
febr.

El Carnaval és sinònim d’alegria, disfresses i, per descomptat, bona gastronomia. Aquesta festivitat, marcada pels grans àpats abans de la Quaresma—quan antigament es restringia el consum de certs aliments com la carn—, ens porta receptes tradicionals que han perdurat al llarg del temps. Cada territori conserva les seves pròpies especialitats per celebrar aquests dies de festa, mantenint viva la riquesa de la nostra cultura culinària. La combinació de sabors autèntics i costums que passen de generació en generació fan d’aquestes dates una celebració única a taula. Descobrim algunes de les més emblemàtiques! Quin prefereixes?

Consells Pràctics per Acompanyar l’Àpat dels Infants
Arriba la Primavera: Consells per Fer Front a l’Astènia Primaveral
Biosca és una empresa moderna i innovadora, especialitzada en la gestió de menjadors i serveis de lleure escolars per a centres educatius públics i privats a Catalunya.
2024 Tots els drets reservats “Comedores Biosca SA”

Treballem junts?

933 007 705
682 129 769
info@menjadorsbiosca.com

Oficines Centrals

C/ Pere IV, 6 baixos.
08005 Barcelona

Informació Contacte Uneix-te a l' equip Política de privacitat Política de galetes Avís legal

Disseny gràfic i website: Hommu Studio

  • Esta es una descripcion alternativa de la imagen para cuando no se pueda mostrar
  • Inici
  • Empresa
    • Història i Equip
    • Com Treballem
  • Serveis Escolars
    • Menjadors Escolars
    • Lleure Educatiu
    • Casals D’estiu
    • Extraescolars
  • Càtering
    • Càtering Empreses
    • Càtering Escoles
  • Compromisos
    • Higiene, seguretat i certificacions
    • Qualitat i sostenibilitat
    • Salut nutricional i benestar
  • Blog
    • Actualitat Biosca
    • Alimentació
    • Receptes i Cuina Sana
    • Plans i Activitats
    • Salut i Benestar
    • Sostenibilitat
    • Més enllà del plat
    • Notícies
  • Contacte