Glòria Biosca i Muxí
Directora General
Amb més de 27 anys d’experiència en el sector dels menjadors escolars i la gestió d’empreses, la seva passió per una alimentació de qualitat, l’esport i la natura han estat pilars fonamentals en la seva vida, reflectint-se en la seva dedicació tant personal com professional. Glòria va completar amb èxit els seus estudis universitaris, obtenint el títol de Mestra d’Educació Infantil, una formació que ha estat clau en el desenvolupament de les seves habilitats pedagògiques i en la comprensió de les necessitats dels infants en el context educatiu.
Ha continuat la seva formació especialitzant-se en dietètica i nutrició, així com en ecologia agrària, i ha participat en diversos projectes alimentaris de l’Ajuntament de Barcelona.
La seva carrera professional va començar el 1990 a COBISA (ara coneguda com a Biosca), l’empresa familiar, on inicialment va ocupar el rol de vigilància dels equips de cuina i gestió de comandes i proveïdors. Amb el temps, Glòria va evolucionar dins de l’empresa, assumint responsabilitats més grans fins a arribar a la gerència després de la pèrdua del seu pare. Com a gerent, ha liderat amb èxit la implementació de nous projectes, incloent-hi els relacionats amb l’alimentació i el lleure, mantenint una relació constant amb les escoles i les seves famílies.
Les habilitats destacades de Glòria inclouen la gestió eficaç de projectes educatius i alimentaris, una comunicació interactiva amb clients, directors d’escoles i proveïdors, una visió estratègica per al desenvolupament i creixement de l’empresa, la capacitat per resoldre problemes i prendre decisions informades, i un compromís amb la qualitat, seguretat i excel·lència en els serveis educatius.
La seva passió, compromís i experiència convergeixen en una dedicació total al desenvolupament de programes educatius i alimentaris que beneficien tant els infants com les seves famílies, estant sempre preparada per afrontar nous reptes i contribuir al creixement de l’empresa.