ELS NOSTRES CASALS D’ESTIU

Diversió
i aprenentatge
per a nens de
6 a 12 anys

Els nostres Casals d’estiu són una oportunitat única perquè els més petits gaudeixin d’un estiu ple d’aventures i noves experiències al costat dels seus companys i amics.

Amb l’objectiu de proporcionar un lleure educatiu de qualitat, Biosca ofereix un programa d’activitats que combina joc, esport, creativitat i aprenentatge en un entorn segur i familiar.

Objectiu
Principal

El principal objectiu dels Casals d’estiu de Biosca és oferir als nens la possibilitat de realitzar activitats de lleure a prop del seu entorn habitual durant una època de l’any especial, plena de recursos i oportunitats per créixer i aprendre.

Casals esportius

Els Casals esportius de Biosca són una explosió d’energia i diversió, on els nens salten, corren i juguen, descobrint l’alegria de l’esport en equip i l’entusiasme de l’activitat física en un entorn segur.

Casals d’àngles

En els Casals d’anglès de Biosca, els nens es submergeixen en aventures lingüístiques, on cada joc i activitat es converteix en una oportunitat per parlar i pensar en anglès, aprenent sense esforç en un ambient ple de rialles i aprenentatge natural.

Casals temàtics per setmanes

Els Casals per setmanes temàtiques de Biosca són un viatge setmanal a través de la imaginació i el coneixement, on l’art es troba amb la ciència i els nens es converteixen en petits exploradors, artistes i científics, creant, experimentant i creixent cada dia.

¿Què trobaràs als nostres
Casals d’estiu?

Activitats
Variades

Des de tallers creatius fins a esports i jocs en equip, les activitats estan dissenyades per fomentar la cooperació, la creativitat i el respecte per la natura

Educadors
Qualificatss

Un equip d’educadors professionals i apassionats acompanyarà els nens en totes les activitats, garantint un aprenentatge significatiu i divertit.

Entorn
Segur

La seguretat dels nens és la nostra prioritat. Els casals es realitzen en instal·lacions adequades i amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Horari
Flexible

Oferim un horari adaptat a les necessitats de les famílies, amb possibilitats d’ampliació segons les necessitats.

Inclusió
Social

Ens assegurem que tots els nens tinguin l’oportunitat de participar, gestionant beques i oferint descomptes per a famílies amb necessitats econòmiques.

Alimentació
Saludable

Els àpats proporcionats durant el casal seran equilibrats i saludables, amb opcions per a tot tipus de dietes i al·lèrgies.

Aquest estiu gaudeix d’un lleure educatiu de qualitat

Per a més informació i inscripcions, visiteu la nostra pàgina web o contacteu-nos directament.

Proporcionem als insfants un estiu inoblidable!

Contacta’ns