QUALITAT I SOSTENIBILITAT

La sostenibilitat i la innovació:
Part de l’ADN Biosca

A Biosca hem creat el nostre projecte de sostenibilitat amb el ferm propòsit d’aconseguir una alimentació saludable per als infants i alhora respectuosa amb el medi ambient. Per aconseguir aquest objectiu, seguim aquests trets fonamentals:

Productes de proximitat,
km0 i ecològics

Menús que respecten
l’estacionalitat alimentaria

Educació i conscienciació
sobre el malbaratament alimentari

Compra sostenible
i reducció d’embalatges

Eficiència
energètica

Formació al personal
en sostenibilitat

Implementar tallers
i jocs amb materials reciclats

Biosca realitza una participació activa amb els projectes i xerrades organitzats per l’Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya sobre la sostenibilitat dels menjadors escolars.

Mitjançant aquest pla de sostenibilitat, reforcem el nostre compromís amb la preservació del medi ambient i el benestar dels nostres usuaris, contribuint a la construcció d’un futur més sostenible i equitatiu per a tothom.

Nova tecnologia ecològica per a la neteja i desinfecció de les cuines

Biosca ha fet un pas endavant en el compromís amb la neteja i la sostenibilitat, incorporant a les seves cuines les innovadores màquines d’Ozó de l’empresa ECOFROG.

Aquesta tecnologia avançada permet una desinfecció eficaç, eliminant bacteris i virus sense l’ús de productes químics nocius, alineant-se així amb la nostra visió d’ecologia i respecte al medi ambient.

Amb aquesta iniciativa, reforcem la nostra promesa de garantir espais de menjador segurs i nets, tot contribuint a la protecció del planeta. Amb aquesta tecnologia eliminarem el 90% de l’ús de productes químics de neteja a les nostres cuines.