COM TREBALLEM

Som una entitat propera i accessible

Treballem amb responsabilitat, rigor i vocació de servei.

Els valors que defineixen els objectius del nostre projecte són:

Sostenibilitat

Estem compromesos amb la preservació del medi ambient i la utilització de pràctiques sostenibles en tots els àmbits de la nostra activitat: des de la previsió del malbaratament fins pràctiques de neteja sostenibles, com l’ús de màquines d’ozó a les nostres cuines.

Autonomia

Promovem la presa de decisions lliure i responsable, així com l’autonomia en el menjar i el lleure per part de tots els infants implicats en les escoles que gestionem.

Respecte

Mantenim un profund respecte per les persones, les seves cultures i el medi ambient en què operem.

Creativitat

Busquem la innovació i la creativitat com a eines per millorar contínuament en tot allò que fem.

Inclusió

Apostem per la integració de totes les persones, independentment de les seves capacitats o condicions, fomentant un ambient acollidor i respectuós per a tothom.

Igualtat

Defensem la igualtat d’oportunitats i tracte entre les persones, lluitant contra qualsevol forma de discriminació. Treballem amb protocols de prevenció de l’assetjament escolar.

Participació

Creiem en la importància de la participació activa de totes les persones implicades en el nostre projecte, fomentant el diàleg i la col·laboració entre Biosca, l’equip Directiu del centre escolar i les famílies dels infants.

Aquests valors són fonamentals per a nosaltres i guien la nostra tasca diària en la gestió dels menjadors escolars i serveis de lleure.

La part més important de Biosca és el nostre equip humà.
És essencial que el personal de cuina i l’equip de lleure escolar conegui de primera mà el projecte alimentari i educatiu, i el faci seu.

Saber-ne més