Activitats Extraescolars:
Creativitat i Aprenentatge
en Acció!

A Biosca, el nostre Servei d’Activitats Extraescolars està dissenyat per fomentar la creativitat, la curiositat, la reflexió i l’esperit crític dels infants.

La nostra oferta cobreix un ampli ventall d’interessos per a que els infants puguin gaudir i potenciar tot allò que més els agradi

Música

Amb “Juguem amb la música”, els nens es submergeixen en el món dels sons, aprenent a expressar-se a través de la música i descobrint el plaer de crear melodies.

Arts
i plàstica

En les classes de “Plàstica”, els infants donen lliure curs a la seva imaginació, creant obres d’art úniques amb una varietat de materials.

Taller
de teatre

El “Teatre” els permet explorar diferents personatges i històries, fomentant la seva expressió corporal i verbal.

Ceràmica

Amb la “Ceràmica”, els infants aprenen l’art de modelar l’argila, creant peces úniques amb les seves pròpies mans.

Ball-Dance

La dansa els ajuda a mantenir-se actius i saludables, mentre es diverteixen ballant al ritme de la música.

Escacs

Els “Escacs” els introdueixen en aquest joc estratègic, fomentant el seu pensament lògic i la seva capacitat de planificació.

Taller
de còmics

El “Taller de còmics” els permet crear les seves pròpies històries il·lustrades, fomentant la seva creativitat i expressió artística.

Aula
d’estudi

L’ “Aula d’estudi” els proporciona un espai tranquil i adequat per fer els deures i estudiar, amb el suport de tutors qualificats.

Ludoteca

Finalment, la “Ludoteca” és un espai de joc lliure on els infants poden interactuar, compartir i divertir-se després de l’escola.

Taller
de cuina

Proposem un taller extraescolar de cuina focalitzat en la preparació de receptes senzilles i saludables per als més petits. Mitjançant activitats pràctiques i divertides, als infants tindran l’oportunitat d’aprendre sobre nutrició mentre es diverteixen.

Amb un enfocament pràctic i educatiu, aspirem a promoure hàbits alimentaris positius i fomentar la curiositat dels infants pel món de la cuina.

Àngles

L’ “Anglès” els ofereix l’oportunitat de millorar les seves habilitats lingüístiques de manera lúdica i interactiva. Per a aquesta extraescolar comptem amb la plantilla de professionals de Kids&Us i BeKith.

Fes que l’aprenentatge sigui encara més emocionant i significatiu per als vostres infants.

Contacta’ns per descobrir com les nostres activitats poden enriquir el dia a dia dels vostres alumnes i afegir valor a la vostra oferta educativa.

Contacte